Over mij, Aagje:

" Soms ben ik een nieuwsgierig Aagje… "

Vanuit deze nieuwsgierigheid ben ik in mijn leven bezig hoe je de best mogelijke emotionele band met jezelf en met je kinderen kan hebben.
Inmiddels weet ik uit ervaring hoe je kan zorgen voor een uitstekend werkend innerlijk emotioneel kompas, vertrouwen en zelfvertrouwen bij je kind én bij jezelf. Hiervan pluk je dagelijks de vruchten; een zeer liefdevolle, prachtige samenwerkende relatie met je gezin.


Image

Als onderneemster en moeder van 3 kinderen met een grote rugzak aan kennis en ervaringen in processen zoals; geboorte, hechting, rouw en trauma, ben ik gespecialiseerd in wat er echt wordt bedoeld/gezegd tussen ouder en kind.
Jarenlang ben ik als zakenvrouw bezig geweest hoe ik vrouwen en kinderen kon begeleiden om via styling in je kracht te komen en te weerspiegelen wat jij van binnen naar buiten wil uitstralen. Dit kunnen lezen en aanvoelen heb ik de laatste 10 jaar sterk doorontwikkeld naar de gevoelsmatige processen tussen ouder en kind. Je krijgt je innerlijke wereld helder, zodat je veranderingen kan aanbrengen in de wereld om je heen.


Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar hoe je als ouder altijd gelukkig kunt zijn met je kind? Ja je leest het goed; altijd, ook op de moeilijke momenten. En wil je dat je kind ook gelukkig is met jou?

Ontvang de magische boodschap van jouw paard